Neo Professional ingyenes próba

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Neo Professional ingyenes próba iránt. A próba szó ne tévesszen meg téged – teljes értékű angol tanulást kapsz, a korlátozás csupán időbeli. 21 napig intenzíven használhatod a Neo-t anélkül, hogy elköteleződést vállalnál.

Elvégzem az ingyenes szintfelmérő tesztet!

Mit kapsz az ingyenes próba során?

  • Elvégzed az ingyenes szintfelmérő tesztet – tudni fogod, hogy melyik tanfolyammal tudsz kezdeni.
  • Letöltheted a mobil eszközeidre a Neo Professional App-ot. Elkezdheted vele a tanulást.
  • A próba 21 napja alatt bármennyit tanulhatsz a Neo Professional-lel. Facsard ki belőle a legtöbbet, legyen egy három hetes intenzív nyelvtanfolyamod!
  • Az ingyenes próba három hete alatt e-mailben kapsz néhány tanulási tippet és további információt is a döntéshez.
  • A 21 nap után szabadon eldöntheted, hogy folytatod-e a tanulást. Ha igen, akkor a tanfolyami díj kifizetésével a teljes tanfolyamot elvégezheted, megkapod a tanári segítséget és a végén leteheted a tanfolyami záró tesztet is.
  • Ha úgy döntesz, hogy nem szeretnél a Neo Professional angol nyelvtanfolyamaival tanulni, nincs további tennivalód. A tanfolyam nem válik automatikusan fizetőssé, nem kapsz tőlünk több e-mailt és az adataidat nem őrizzük meg tovább.

Hogyan veheted igénybe a Neo Professional ingyenes próbát?

Ha rákattintasz a Kattintok és elvégzem az ingyenes tesztet! linkre, először az ingyenes tesztre regisztrálsz. A teszt 15-20 percet vesz igénybe és a végére tudni fogod, milyen nyelvtudás szinttel rendelkezel.

A teszt elvégzéséhez semmit nem kell telepítened, letöltened vagy igényelned. A böngészőn keresztül egyszerűen elvégezheted.

Az eredményt látni fogod a teszt végén és megkapod a regisztrációban megadott e-mail címedre is, automatikusan.

A teszt elvégzése nem jelenti azt, hogy részt kell venned a próba tanfolyamon. Ha gondolod, a teszt kitöltésénél meg is állhatsz. Tudni fogod, milyen szintű az angol nyelvtudásod és később, ha gondolod, igényelheted hozzá a tanfolyamot is.

Az alábbi rövid videó bemutatja, hogyan regisztrálsz a szintfelmérőre, milyen kérdés típusokkal találkozol és milyen visszajelzést kapsz a teszt végén.

Második lépés az ingyenes próba tanfolyam igénylésének megerősítése

Ha tanulni is szeretnél a Neo Professional angol nyelvtanfolyammal, akkor az applikációt le kell töltened a mobiltelefonodra. Ezt a lehetőséget automatikusan felajánljuk neked, de nem kötelező igénybe venned.

  1. Az ingyenes tanfolyami hozzáférést a központi rendszerben állítjuk be neked. Ezt nem kell külön kérned, a hozzáférés beállítását a teszt kitöltését követően 1 munkanapon belül elvégezzük.
  2. A hozzáférés adatairól emailben küldünk információkat.
  3. Az emailben kapott linkre kattintva ellenőrizheted az adataidat, beállítod a jelszavadat. A confirm azaz megerősítés gombra kattintva érvényesíted a hozzáférésedet.
  4. Ezt követően egy üdvözlő képernyő jelenik meg, rajta a Google Play és az Apple Store ikonjával. Kattints arra az ikonra, ami a telefonodnak megfelel és töltsd le a Neo Professional Angol Nyelvtanfolyamot.

 

A harmadik lépés a tanulás. Sok sikert kívánunk hozzá!

Az ingyenes periódus után szabadon dönthetsz arról, hogy szeretnéd-e a Neo-val folytatni a tanulást. A felhasználói hozzáférésed nem lesz automatikusan aktív, nincs fizetési kötelezettséged, nem kell lemondanod a hozzáférést. Ha nem teszel semmit, a hozzáférésed automatikusan lejár. 

Vágj bele az angol tanulásba! Kattints és kérd az ingyenes tesztet!