Neo Professional Tanfolyam előfizetés

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Neo Professional Tanfolyam előfizetés részletei után! Ezen az oldalon megtudsz mindent, ami az előfizetéshez kell. Ha kérdéseid vannak az előfizetéssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!

Mit foglal magában a Neo Professional Tanfolyam előfizetés?

Amennyiben előfizetsz egy Neo Professional Tanfolyamra, a következő szolgáltatásban részesülsz:

  • Az induló szintfelmérő teszten a szoftver felméri az aktuális nyelvtudás szintedet.
  • A felmérő teszt alapján meghatározásra kerül, hogy mi a következő nyelvtudás szint, amire el kell jutnod. Megkapod az összes anyagot, ami ahhoz szükséges, hogy elérd a következő nyelvtudás szintet.
  • A szoftver a tanulás során figyelemmel kíséri az előre haladásodat, a Mesterséges Intelligencia segítségével személyre szabja az anyagokat.
  • A szoftver modulzáró tesztekkel vizsgálja a tudásszinted fejlődését és megállapítja, hogy mikor vagy kész a nyelvvizsga letételére.
  • Ha az idő eljön, megnyitja számodra a nyelvvizsga lehetőséget és te leteheted a következő nyelvvizsga szinthez tartozó nyelvvizsgát.
  • Ha a nyelvvizsga nem sikerül, tovább folytathatod a tanulást és újabb kísérletet tehetsz.

A Neo Professional tanfolyamra való előfizetéssel nem tanfolyamot, hanem tudást vásárolsz. Egyetlen előfizetéssel mindent megkapsz, ami ahhoz kell, hogy egy szinttel feljebb lépj a nyelvtudásodban – felmérést, tanfolyamot, kontrollt, nyelvvizsgát.

 

Mennyibe kerül egy Neo Professional Tanfolyam előfizetés?

A Neo Professional Tanfolyam ára nyelvtudás szintenként 75.000 Ft + Áfa azaz bruttó 95.250 Ft. Nagyjából egy nyelvvizsga áráért megkapod a nyelvvizsgát és a teljes felkészítő tanfolyamot is.

Neo Professional előfizetés = a legjobb online angol tanfolyam +nyelvvizsga együtt.

Mennyi ideig tart egy Neo Professional Angol Tanfolyam?

Egy Neo Angol Tanfolyam 60-90 tanulási óra alatt elvégezhető. A szükséges tanulási órák száma magasabb nyelvtudás szinten kicsit több, kezdő szinten pedig kevesebb. Bármely szinten tanulsz is, 60-90 óra tanulással, vagyis 2-4 hónap alatt eljutsz a következő nyelvtudás szintig.

A tanulás hosszát elsősorban a tanulási órák határozzák meg. Lehet, hogy 2 hónap alatt, de lehet, hogy fél év alatt teljesíted a nyelvvizsgához szükséges tanulást. Egy Neo Professional Tanfolyam előfizetés maximum egy évig érvényes. Ennyi idő alatt egészen biztosan teljesíted a 60-90 óra tanulási időt és sikerrel leteszed a nyelvvizsgát.

Hogyan lehet jelentkezni a Neo Professional Tanfolyamra?

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

A jelentkezés után megküldjük Neked a tanfolyami díjról szóló számlát, melynek kifizetése átutalással lehetséges. A jelentkezés a tanfolyami díj befizetésével válik érvényessé. A tanfolyami díj beérkezése után aktiváljuk a hozzáférésedet és máris kezdődhet a tanulás.