A Neo Professional alapelvei – hogyan működik?

Ez a videós bejegyzés a Neo Professional alapelvei -ről szól. Megtudod belőle, hogyan fejleszti az angol tudásodat a Neo Professional, a világ egyik legjobb angol tanuló applikációja.

A videó szövegét lejjebb görgetve el is olvashatod.

 

Következő bejegyzés – hogyan használd hatékonyan a Neo Study App-ot?

Mik a Neo Professional alapelvei? Hogyan működik a Neo Angol Nyelvtanfolyam?

A Neo Professional alapelvei között a játékos tanulási módszertan az első. Ez szórakoztatóvá teszi a tanulást és fenntartja a figyelmet. A játékosság abban is megjelenik, hogy a tanulás során a megoldott feladatokért pontokat kapsz. A pontok gyűjtésével szintről szintre haladsz fölfelé a feladatokban.
Ha legalább 6500 pontot szerzel minden héten, garantáljuk a nyelvvizsga sikerességét.
Ha nem sikerülne ennyi pontot gyűjteni, csak haladj kitartóan a saját tempóban és úgy is eléred a kitűzött célt. A Neo segít, hogy folyamatosan fejlődj és haladj a célod elérése felé.
A Neo alapelvei között szerepel az is, hogy mielőtt egy szinttel feljebb lépnél, modulzáró tesztet végzel el. A Neo felkészít téged a modulzáró tesztekre és megállapítja azt is, hogy mikor vagy képes letenni őket. Így biztos lehetsz abban, hogy a vizsga sikeres lesz.
Folyamatosan irányban tart téged, hogy elérd a kitűzött nyelvtudás szintet.

Mennyit tanulj a Neo-val?

A Neo alapelvei között szerepel, hogy előnyben részesíti a rövidebb, de sűrűbb tanulási egységeket. A legjobb eredmény érdekében a Neo rövid, de gyakori tanulási egységeket javasol, 30-45 perces hosszúságban.
Hetente összesen 3 órát kell tanulnod.
Figyelj a pihenésre is, hogy megmaradjon az energiaszinted és a motivációd. Minél sűrűbben tanulsz, annál rövidebb idő alatt éred el a kívánt nyelvtudást.

A Neo mesterséges intelligenciát is használ

Neo Professional alapelvei _ 02

A Neo Professional alapelvei közé tartozik, hogy alkalmazkodik a tanulási eredményeidhez. Miközben a leckéket végzed, a Neo elemzi a tanulási szokásaidat mesterséges intelligencia technológia segítségével.
Erre építve a Neo menet közben hozzád igazítja a leckék tartalmát.
A tanulásodhoz való alkalmazkodás elősegíti, hogy minden nyelvi koncepciót megfelelően elsajátíts, mielőtt tovább lépnél a bonyolultabb leckékre.
A következő bejegyzés a Neo Study App használatáról, konkrét tanulási tanácsokról szól. Kattints a hatékony tanulási tippekért!

Valósítsd meg álmaidat! Kezdd el az angol tanulást a Neo-val még ma!