Neo Professional Tanfolyam előfizetés

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Neo Angol Beszédfejlesztő App előfizetés után! Ezen az oldalon megtudsz mindent, ami az előfizetéshez kell. Ha kérdéseid vannak az előfizetéssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!

A Neo Professional Beszédfejlesztő App nem csak egy átlagos szoftver, hanem egy nyelvoktatási módszertan is. Számos ország oktatási minisztériuma akkreditálta hivatalos iskolai tananyagként. Többek között: Franciaország, Egyesült Államok, Chile, Kína, Thaiföld, Törökország. Több millió tanuló használja évente az egész világon. A Neo Angol módszertanát a nyelvoktatás valódi szakértői is elismerik, így te is biztos lehetsz benne, hogy a Neo Angol Beszédfejlesztő App segítségévelvalóban megtanulsz angolul beszélni.

Mit foglal magában az előfizetés?

Amennyiben előfizetsz egy Neo Professional Tanfolyamra, a következő szolgáltatásban részesülsz:

  • Az induló szintfelmérő teszten a szoftver felméri az aktuális nyelvtudás szintedet.
  • A szoftver a tanulás során figyelemmel kíséri az előre haladásodat, a Mesterséges Intelligencia segítségével személyre szabja az anyagokat.
  • A szoftver modulzáró tesztekkel vizsgálja a tudásszinted fejlődését és megállapítja, hogy mikor vagy kész a nyelvvizsga letételére.
  • Ha az idő eljön, megnyitja számodra a nyelvvizsga lehetőséget és te leteheted a következő nyelvvizsga szinthez tartozó nyelvvizsgát.
  • Ha a nyelvvizsga nem sikerül, tovább folytathatod a tanulást és újabb kísérletet tehetsz.
  • Személyes technikai és módszertani tanácsadást kapsz a tanulás folyamán.

Mennyibe kerül egy Neo Angol Beszédfejlesztő App előfizetés?

A Neo Angol Beszédfejlesztő App előfizetés ára nyelvtudás szintenként 60.000 Ft. Nagyjából 10 magántanári óradíj áráért (10*45 perc) megkapod a nyelvvizsgát és a teljes felkészítő tanfolyamot is. (Az óradíj forrása: Magántanárnet.blog). Nem maradsz személyes támogatás nélkül sem. Az előfizetési díj ellenében négy alkalommal 15 perces módszertani és technikai segítséget is igénybe vehetsz.

A Neo Prémium Beszédfejlesztő App hatékonyabban tanítja a nyelvet, mint egy magántanár. Éppen ezért az előfizetés árát is az élő nyelvtanfolyamokkal illetve a személyes oktatás árával érdemes összehasonlítanod.

Mennyi ideig tart egy Neo Professional Angol Beszédfejlesztő Tanfolyam?

Egy Neo tanulási szint 3 – 6 hónap alatt elvégezhető. A szükséges tanulási órák száma magasabb nyelvtudás szinten kicsit több, kezdő szinten pedig kevesebb. Ha heti hat alkalommal napi fél órát tanulsz, akkor 3-6 hónap alatt eljutsz a következő nyelvtudás szintig.

A Neo Professional segítségével az átlagos 600-900 tanulási óra helyett már 300 tanulási óra alatt eljutsz nulláról a B2 szintig. Gyorsabban és ezáltal olcsóbban szerzed meg a szükséges angol nyelvtudást.

Hogyan lehet előfizetni az angol beszédfejlesztő tanfolyamra?

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet. Az űrlapot megtalálod kicsit lejjebb, ezen az oldalon.

A jelentkezés után megküldjük Neked a tanfolyami díjról szóló számlát, melynek kifizetése átutalással lehetséges. A jelentkezés a tanfolyami díj befizetésével válik érvényessé. A tanfolyami díj beérkezése után aktiváljuk a hozzáférésedet és máris kezdődhet a tanulás.

A Neo Prémium Angol Beszédfejlesztő Appal bármikor elkezdheted a tanulást, akkor és annyit tanulsz, ahogyan neked megfelel. Nem vagy függő mások – pl. az angol tanárok – időbeosztásától. Ez hatalmas előny még az online egyéni nyelvoktatással szemben is.