neo angol beszédfejlesztő app próba

Ha érdekel téged a Neo Angol Beszédfejlesztő App próba, akkor próbáld ki magad, hogyan működnek a beszédfejlesztő gyakorlatok! A próbához se regisztrálni, se adatot megadni nem kell. Az ingyenes próba használattal tesztelheted az angol beszédfejlesztést és eldöntheted, neked való-e a Neo Professional angol beszédfejlesztő tanfolyam.

Hogyan működik a Neo Angol Beszédfejlesztő App próba?

  1. Először töltsd le és telepítsd a Neo Study App-ot a telefonodra. Az applikációt az alkalmazásboltból lehet letölteni és telepíteni. (Google Play, App Store, Huawei AppGalery). Vannak más, hasonló nevű applikációk is. Ezért fontos tudnod, hogy az applikáció kiadója a NexGen English Online Co. A keresőbe a neo study szavakat érdemes beírni, így hamar megjelenik.
  2. Ezek után indítsd el az alkalmazást, majd kattints a Try Now gombra. Válaszd ki azt a feladat típust, amire éppen kiváncsi vagy és tesztelj. A próbának nincs korlátozása vagy lejárata.

Az alábbi rövid videó bemutatja, hogyan működik a Neo Professional demo verziója. (A videó nem rögzítette a tanuló hangját, csak az applikációét.)