Angol nyelvvizsga a Neo Angol Beszédfejlesztő App-pal

A Neo Angol nyelvvizsga alapja a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret, angolul CEFR. A Neo Angol Beszédfejlesztő App egyedülálló módon lehetőséget ad arra, hogy a tanfolyamon belül, a szoftver segítségével valódi nyelvvizsgát tegyél le, a CEFR elvárásainak megfelelően. Ráadásul csak akkor nyitja meg az angol nyelvvizsga lehetőséget, ha már valóban felkészültél rá, így szinte garantált a siker!

A neo angol nyelvvizsga tökéletesen megfelel az európai nyelvvizsga elvárásoknak (CEFR), de ezen túl a CASAS, TOEFL, WIDA, IELTS, TOEIC és más nemzetközi nyelvtudásszint értékelő rendszerekeknek is.

Az angol nyelvvizsgáról egyedi azonosítóval ellátott oklevelet kapsz. Az egyedi azonosító bárki számára hitelesíti a nyelvvizsgát, éppen úgy, mintha egy nyelvvizsga központban tetted volna le a vizsgát.

Ismerd meg a CEFR elvárásokat és a Neo Beszédfejlesztő App által kínált angol nyelvvizsga lehetőséget!

Mit jelent a CEFR?

Közös Európai Nyelvi Referenciakeret

A nyelvtudás szint hatékony és egész Európában egységes mérése érdekében az Európai Tanács megbízta Európa vezető egyetemeit azzal, hogy dolgozzák ki a nyelvtudás mérésének egységes európai keretrendszerét. Ez a CEFR, magyarul a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret.

A CEFR 2001-ben indult és egyike a valaha készült legátfogóbb és leghasználhatóbb mérési rendszereknek.
A CEFR segítségével a nyelvtanulók pontosan lemérhetik nyelvtudásukat az anyanyelvi beszélőkhöz és a többi nyelvtanulóhoz képest.
Módszertana jóval fejlettebb a hagyományos nyelvi keretrendszerekhez képest.

Miért volt szükség egy Közös Európai Nyelvi Referenciakeretre?

Egyre uralkodóbb az a felismerés, hogy a nyelvi tesztek magas pontszámai nem mindig jelentenek magas szintű nyelvtudást. Ez oda vezetett, hogy a világ vezető egyetemei és nyelvi intézetei átvizsgálták a meglévő nyelvi keretrendszereket és teszteket.

A legtöbb magánkézben levő nyelvi intézet kizárólag saját fejlesztésű tesztekkel dolgozik.

Ezzel szemben a CEFR szabad felhasználású mindenki számára hozzáférhető rendszer. Ugyanakkor könnyen megfeleltethető más nemzetközi teszteknek, mint az IELTS, a TOEFL, a TOEIC.

Hogyan tehető le online angol nyelvvizsga a Neo Angol nyelvtanfolyamán belül?

CEFR angol nyelvvizsga

A Neo Angol Beszédfejlesztő App a CEFR rendszernek megfelelő angol nyelvvizsga bizonyítványt állít ki, a DynEd tesztje segítségével. A DynEd egy ismert és elismert digitális angol nyelvi teszt platform.
A Neo Beszédfejlesztő App garantálja, hogy a tanulók minden egyes nyelvvizsga szintet teljesítenek a nyelvtanulás folyamán.
A Neo módszertana adaptívan alkalmazkodik a tanulóhoz és számos modulzáró teszttel is segíti a tanulást.
A tanulás folyamán valamivel több, mint egy modulzáró tesztet töltesz ki havonta.
Amikor a Neo szoftvere úgy ítéli meg, hogy képes vagy egy CEFR angol nyelvvizsga letételére, a Neo automatikusan elérhetővé teszi számodra a megfelelő angol nyelvvizsga tesztet.

Hogyan tudod igazolni a CEFR angol nyelvvizsga letételét?

neo angol nyelvvizsga

Ha sikeresen leteszed a nyelvvizsgát, automatikusan megkapod a hozzá járó nyelvvizsga igazolást. Az elektronikus igazolást magad is kinyomtathatod, de kérhetsz akár nyomdai oklevelet is.

Az oklevél a neveden és fényképeden kívül egyedi azonosító számot is tartalmaz. Az egyedi azonosító szám alapján a munkáltatód vagy iskolád ellenőrizheti, hogy valóban letetted a nyelvvizsgát.